За нас

За нас

ХАРМОНИЯ НА НАУКА И ПРИРОДА

Спа Абисс Козметикс ЕООД е официален вносител на професионалните марки Spa Abyss и Valquer и официален представител на Aroma Herbal и Ecola Oils.

Spa Abyss- Професионална серия от козметични продукти, които имат за основа научен медицински подход към козметологията с максимално използване на натурални природни компоненти и високонаучни биотехнологии. Козметичните продукти са нискомолекулярни, в това число и Фитопилинг /нямащ аналог при лечение на акне, неговите усложнения, пигментации и възрастови изменения/ и „Златно сияние” /подмладяваща програма от ново поколение на основата на биохелатно злато и ботексоподобни компоненти/. Те въздействат на три нива: повърхностно, вътрешнокожно и клетъчно. Високият процент на активни вещества осигурява възстановяване и корекция на тъканните процеси. Ефектът е забележим веднага след първите процедури, а редовната употреба дава устойчив резултат. Козметиката не предизвиква привикване, всеки продукт от сериите носи в себе си целенасочено терапевтично въздействие на кожата, а неговите съставки практически изключват негативно въздействие върху организма и кожата. Предложените в сайта продукти са от серията за домашна грижа към професионалните терапии. Допълнителна информация за терапиите и други продукти от марката можете да получите на www.spa-abyss.eu или да се свъжете с нас на посочените телефони за контакт.

Valquer- козметика, която съчетава силната комбинация на активните съставки с пречистената вода. Защо е важна пречистената вода в козметиката? Ето ги и отговорите!

Водата е основна съставна част на човешкото тяло, която представлява около 70% от неговата маса. Хидратирайки тялото, водата му помага да се пречисти и улеснява храносмилането, наред с много други функции. За козметиката водата е изключително важна. В козметиката и изключително важно да се контролират физичните, химичните и микробиологични качества на водата, която се съдържа в продукта, тъй като тя може да варира от 40% до 95% от козметичния продукт.

Най-качествената вода за използване в козметични средства, е пречистена вода, т.е. вода, която е претърпяла предварителна обработка за постигане на определено ниво на чистота. Процесите, които са необходими за пречистване на водата, включват следното:

* Декалцификация - намалява твърдостта на калциеви и магнезиеви йони до ниво нула
* Филтриране - премахва всички твърди частици, които водата може да съдържа
* Обратната осмоза - премахва разтворените частици и йони във водата. Този процес дава на водата ниво проводимост от около 0 в интервал между 0 и 5 микросименса.
* UV стерилизация - водата се облъчва с ултравиолетова светлина, за да се постигне изключително висока степен на микробиологична чистота.

След като водата е била подложена на всички тези процеси, може да се твърди, че е пречистена. Козметични продукти, които са направени с помощта на пречистена вода имат следните предимства:

* Свежи и чисти козметични продукти за приложение върху кожата.
* По-голяма съвместимост с типа на кожата, като предварително примесите, които биха могли да причинят леки кожни реакции / напр дразнене, сухота, и т.н. / са били отстранени.
* Оптимална стабилност и хомогенност, предотвратяване на лека мътност, леки промени в цвета, и др.
* На вътрешно равнище, както и поради факта, че водата често действа като средство за пренасяне на продукти и активни съставки в кожата, без пречистена вода това може да доведе до пренос на замърсени компоненти, съдържащи се във водата, които да се абсорбират в кожата.

Aroma Herbal - Словенската марка за натурална козметика AROMA HERBAL е утвърден професионален партньор в сферата на спа и уелнес продуктите и услугите. Предимстото на тази марка е във високите стандарти на всички нива на работа. Клиентите на фирмата получават ной-добрите естествени съставки, от които се изработва козметикат, но също така и предлага професионална подкрепа и съвети на свойте партньори.

         В лабораториите на AROMA HERBAL се използват суровини от естествен произход, които са селектирени на базата на високата им чистота, като производствения процес е съобразен да запази максимално качествата и свойствата на естествените продукти. И всичко това нправено със страст! Тяхното мото "Страст за автентично" изразява именно тази чистота и натуралност.

         Всички продукти на Aroma Herbal са направени въз основа на ръчен труд. По време на производството се провежда строг контрол на стерилността на процесите, като се използват 100% натурални продукт, любов и опит от висококвалифицираните химици и козметични експерти. В резултат киентите получават висококачествена козметика за тяло, богата на най-добрите природни съставки, което дава на кожата и тялото здраве, красота, дълготрайност на свужият и здрав вид на кожата и разбира се доброто настроение, в следствие на мечтаната визия. 

Ecola Oils- Българска компания, произвеждаща шипково масло, което се извлича от семената на плода шипка ( Rosa canina L. ) чрез технология на студено пресоване. Шипковото масло е 100% чист, натурален и нерафиниран продукт, който съдържа само естествени биологични компоненти.
Начинът, по който се извлича маслото запазва ценните му високоефективни биологични съставки като – незаменими мастни киселини, витамини, антиоксиданти и биофлавоноиди. България е сред страните с най-добри климатични условия и географско разположение за отглеждане на маслодайни растения и продукция на растителни и етерични масла от най- високо качество.