XXV ФЕСТИВАЛ НА КРАСОТАТА И ПРИЧЕСКАТА

XXV ФЕСТИВАЛ НА КРАСОТАТА И ПРИЧЕСКАТА
3 февруари 2016

 От 1 до 3 април 2016 година  Ви очакваме в палата No. 2 на Международен Панаир Пловдив. Ще се насладите на три дни, изпълнени с демонстрации, шоу спектакли, технически семинари. Ще се радваме да Ви посрещнем отново и ще направим всичко възможно да отговорим на всички ваши въпроси и изисквания. По традиция зад щанда ще Ви посрещнат професионалисти в козметичния сектор с дългогодишен опит. Разбира се ще има нови продукти и промоции. На изложението ще ви представим два нови продукта, 100% органични и за наша гордост произведени в България! Утвърдените вече марки Spa Abyss, Valquer и Aroma Herbal ще ви изненадат с промоции в рамките на изложението, а линията за коса на Valquer ще се допъллни от четири нови продукта, които ще ви представим съсвсем скоро. С нетърпение очакваме тези три дни, които със сигурност ще донесат силни емоции, ползотворни контакти и нови приятелства. Ще ви очакваме! Не забравяйте- 1,2 и 3 април ПЛОВДИВ! 

Коледа в Mall Varna

16-24 декември 2017г.

прочети още

Arena of Beauty 2017

Международно изложение Arena of Beauty Professional е сектор от създадената през 1997г. марка „Арена на красотата“. Тази година Arena of Beauty ще отбележи 20-ата годишнина от провеждането на първото изложение „Арена на красотата“.

прочети още

Интервю в 53 miles away

В днешното интервю разговарям със Силвия Боярова – търговски представител на марките Spa Abyss, Laboratories Valquer, Ecola и още няколко. Всички се обединяват под един общ знаменател – натурален продукт. Благодаря на Силвия, че се съгласи да сподели с мен по-подробна информация за натуралната козметика, на която се е доверила.

прочети още

КОРЕКТНА ФИРМА ЗА 1016г

Какво е сертификатът Коректна Фирма?

прочети още