Arena of Beauty 2017

Arena of Beauty 2017
12 септември 2017

И тази година Abyss Professional ще бъде участник в Arena of Beauty Professional е единственото специализирано В2В изложение в България за професионална козметика, услуги, оборудване и обзавеждане за салони за красота и СПА центрове. От 29 септември до 1 октомври 2017г в гр.София, Интер експо център ще имате възможност да посетите нашия щанд /№69-хале 5/. На щанда Ви очакват професионалисти от козметичния сектор и промоции. 

Това е единственото събитие в България, което предоставя на специалистите от индустрията за красота и здраве възможност да се запознаят с новите професионални марки на пазара, да се информират за иновативни продукти, терапии, услуги и обучения. Като партньор на специализирани учебни центрове и школи, както и на водещи български и чуждестранни експерти, в рамките на изложението, Arena of Beauty Professional предоставя на посетителите фокусирани и високо професионални уъркшопове и семинари, конференции и конкурси.

Със своите 38 издания, марката се утвърди като едно от водещите събития на бюти пазара на Балканите. През годините Arena of Beauty Professional е била партньор на много международни събития като Евроазия (Турция), Интершарм (Русия) и International Nail Championship - BEAUTY DÜSSELDORF и др.

Ще бъде забавно! До нови срещи в София!

 

Коледа в Mall Varna

16-24 декември 2017г.

прочети още

Интервю в 53 miles away

В днешното интервю разговарям със Силвия Боярова – търговски представител на марките Spa Abyss, Laboratories Valquer, Ecola и още няколко. Всички се обединяват под един общ знаменател – натурален продукт. Благодаря на Силвия, че се съгласи да сподели с мен по-подробна информация за натуралната козметика, на която се е доверила.

прочети още

КОРЕКТНА ФИРМА ЗА 1016г

Какво е сертификатът Коректна Фирма?

прочети още

XXV ФЕСТИВАЛ НА КРАСОТАТА И ПРИЧЕСКАТА

И тази година Спа Абисс Козметикс ООД ще представи продуктите си в в гр.Пловдив.

прочети още