Масажно Антицелулитно олио с Пачули, Черен пипер и Кориандър 200мл

  • Марка: NaturalCosmetic
15,50 лв.

МАСАЖНО ОЛИО с етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър

Професионална опаковка: 200 ml

Масажното олио съдържа уникална комбинация от натурални активни вещества – етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър. Масажът подобрява микроциркулацията на кръвта и улеснява проникването на етеричните масла. Масажното олио е подходящо за всеки тип кожа и особено за суха,нетолерантна кожа. Има изразено успокояващо, овлажняващо и подхранващо действие. Нормализира хидролипидния баланс, възвръща еластичността и свежестта на кожата.Етеричните масла витализират кожата и имат цялостен ароматерапевтичен ефект.

Активни съставки: масла от пачули, черен пипер и кориандър; масло от пшеничен зародиш; масло от авокадо; масло от ший; ленено масло.

Продуктът е част от Антицелулитна професионална терапия с Черен пипер, Пачули и Кориандър.

Отслабваща и детоксикираща програма.Продуктите съдържат подбрана селекция от етерични масла – пачули, черен пипер и кориандър, с антицелулитно, стягащо и дрениращо действие. Разграждат мастните натрупвания, стимулират извеждането на течности от организма и ускоряват процеса на обновяване на тъканите. Резултатът от процедурата е по-гладка, стегната и хидратирана кожа, а освежаващият и стимулиращ аромат на етеричните масла носи хармония и енергия за сетивата.
Активни съставки: етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър

Програмата се препоръчва за:
Клиенти от всяка възраст
За всякакъв тип кожа с целулит
Липса на еластичност
Отпусната кожа
Уморена кожа, лишена от енергия
Периодичност: Препоръчва се през цялата година. При еднократна процедура резултатът ще бъде освежена и хидратирана кожа, изпълнена с енергия. За продължителен антицелулитен и отслабващ ефект трябва да се направи цикъл от 10-12 терапии/2 пъти седмично; една поддържаща терапия месечно.

Ефект след процедурата:
Изглажда „портокаловата” кожа
Подобрява на еластичността
Хидратира на кожата
Детоксикира
Освежава
Сияен вид и мекота на кожата

Подобни продукти