Крем за тяло с Пачули, Черен пипер и Кориандър, 250мл

  • Марка: NaturalCosmetic
18,00 лв.

Кремът за тяло е натурален продукт и съдържа уникална селекция от етерични масла, които ефективно се борят с портокаловата кожа. Резултатът е бърз и видим. Кремът за тяло е подходящ за всеки тип кожа и особено за суха, нетолерантна кожа.  Има изразено успокояващо, овлажняващо и подхранващо действие. Редовната употреба заглажда „портокаловата” кожа, възвръща еластичността и свежестта.

Активни съставки: масла от пачули, черен пипер и кориандър.

Продуктът е част от Антицелулитна програма с Пачули, Черен пипер и Кориандър.

Отслабваща и детоксикираща програма.Продуктите съдържат подбрана селекция от етерични масла – пачули, черен пипер и кориандър, с антицелулитно, стягащо и дрениращо действие. Разграждат мастните натрупвания, стимулират извеждането на течности от организма и ускоряват процеса на обновяване на тъканите. Резултатът от процедурата е по-гладка, стегната и хидратирана кожа, а освежаващият и стимулиращ аромат на етеричните масла носи хармония и енергия за сетивата.
Активни съставки: етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър

Програмата се препоръчва за:
Клиенти от всяка възраст
За всякакъв тип кожа с целулит
Липса на еластичност
Отпусната кожа
Уморена кожа, лишена от енергия
Периодичност: Препоръчва се през цялата година. При еднократна процедура резултатът ще бъде освежена и хидратирана кожа, изпълнена с енергия. За продължителен антицелулитен и отслабващ ефект трябва да се направи цикъл от 10-12 терапии/2 пъти седмично; една поддържаща терапия месечно.

Ефект след процедурата:
Изглажда „портокаловата” кожа
Подобрява на еластичността
Хидратира на кожата
Детоксикира
Освежава
Сияен вид и мекота на кожата

Подобни продукти